Diensten

Wij bieden op dit moment de volgende diensten:

- Eenmalige vraag. Wanneer u een complexe vraag heeft die niet door uw huidige dienstverleners beantwoord kan worden kunt u die aan ons voorleggen. Wij gaan dan onze uiterste best doen om dat vraagstuk alsnog op te lossen, mits dit uiteraard in alle redelijkheid mogelijk is.

- Sepa XML Bestandscontrole. Regelmatig komt het voor dat vanuit ERP/boekhoudsysteem gegenereerde bestanden niet ingelezen of verwerkt kunnen worden bij de bank van dezelfde ondernemer. Dan is het handig om een mogelijkheid te hebben om deze bestanden vóór import bij de bank te kunnen controleren. Deze tool is geschikt voor het controleren van betaal en incasso bestanden op basis van de laatste (november 2017) EPC standaard.

Gebruik van deze tool is gratis, voor ondersteuning op het resultaat rekenen wij echter € 25,-. Deze wordt gegeven na gebruik van onderstaande betaal link of na overeenstemming per factuur.

- Consultancy. Voor complexe vraagstukken die meer inhouden dan een enkele vraag of eenmalige oplossing. Neemt u alstublieft contact op per mail of telefoon, dan kijken we graag of en hoe we u met uw specifieke vraag verder kunnen helpen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren